Search
logo
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption

ZAPOŠLJAVANJE

 

Tropic ribarstvo je kompanija koja broji 81 zaposlenog. Iza nas je 20 godina uspješnog poslovanja, a ispred nas težnja i volja da budemo još uspješniji i još bolji.

 

Svjesni da su naši zaposleni najveća snaga i pokretač naših sadašnjih i budućih uspjeha, neprekidno ulažemo upravo u razvoj ljudskih potencijala.

Dinamika rasta i širenja, kao i veličina naše kompanije koja omogućava raznovrsnost u radu, pruža priliku za profesionalno i lično ostvarenje saradnicima željnim znanja i uspjeha, ali i onima koji, nakon burnog radnog dana, vole da se odmore i opuste provodeći vrijeme sa svojom porodicom i prijateljima.

Tropic ribarstvo pruža mogućnost sigurnog i stabilnog zaposlenja, socijalne sigurnosti, okruženje koje vrednuje indivudualna zalaganja, podržava timski rad i koje pruža mogućnost konstantnog učenja i napredovanja.

 

Ukoliko ste osoba koja želi da pronađe svoje zadovoljstvo u poslu prijavite se na jedno od naših stalno otvorenih radnih mjesta. Na taj način ulazite u našu bazu potencijalnih saradnika, kao naš potencijalni zaposleni koga ćemo pozvati po ukazanoj potrebi.

Naše stalno otvorene pozicije su: Tehnolog, komercijalista, administrator u knjigovodstvu i komercijali, radnik na uzgoju i preradi ribe ili vozač u Banjaluci, te radnici na ribnjacima u Krupi na Vrbasu, Ribniku i Jezeru.

 

Vaše prijave možete poslati poštom na adresu: Ivana Gorana Kovačića bb, Banjaluka, doći lično u naše prostorije kako biste uzeli naš obrazac potencijalnih saradnika ili poslati prijavu e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Osnovni podaci

Vizija i misija

Istorijat

footer1