Search
logo
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption

KOMPANIJA

 

Tropic ribarstvo d.o.o. je vodeće preduzeće iz oblasti proizvodnje, prerade i prometa kalifornijske pastrmke u regionu. Tropic ribarstvo se takođe bavi preradom i prometom šarana, kao i uvozom i prometom morske ribe i plodova mora.

 

Osnovano 1996. godine u Banjaluci, Bosna i Hercegovina, Tropic ribarstvo danas je tržišno orijentisana kompanija koja garantuje visok kvalitet svojih proizvoda i usluga njegujući saradnju sa svojim partnerima i kupcima.

Kvalitetnim i zdravim proizvodima dobili smo povjerenje velikog broja potrošača i neprekidno nailazimo na odobravanje i prihvatanje naših proizvoda od strane širokog kruga novih potrošača različite starosne dobi.

 

Dobitnici smo Zlatne evropske nagrade za kvalitet u prehrambenoj industriji (Pariz, 2001.), a kvalitet naših proizvoda je više puta nagrađivan na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Standard sigurnosti hrane (HACCP) smo u proizvodnju uveli 2008. godine, a iste godine, naš pogon za preradu ribe registrovan je za izvoz ribe u Evropsku uniju sa izvoznim brojem R-3-011.

 

Proizvode prodajemo na čitavoj teritoriji Bosne i Hercegovine i uspješno ih izvozimo na tržišta Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Rumunije, Italije i Njemačke. Ponosno ističemo da izvozimo preko 70% od ukupnog izvoza ribe iz BiH.

 

Osnovni podaci

Vizija i misija

Istorijat

Zapošljavanje

footer1