Search
logo
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption

VIZIJA I MISIJA

 

Naša vizija je da postanemo vodeći proizvođač pastrmke u širem regionu Balkana, pa i u Evropi.

U skladu s tom vizijom, neprekidno proširujemo proizvodne i prerađivačke kapacitete čime dobijamo mogućnost za uzgoj i preradu sve većih količina ribe.
Misija Tropic ribarstva je proizvodnja pastrmke u čistom i zdravom okruženju sa ciljem da svojim kupcima ponudimo visokokvalitetne proizvode prilagođene budžetu potrošača.

 

Vrijednosti koje njegujemo su:

• Kvalitet i sigurnost proizvoda;

• Stalno usavršavanje proizvodnje i razvoj proizvoda;

• Poštovanje prema saradnicima unutar i izvan naše organizacije;

• Poštovanje prema prirodi i prirodnim resursima koji nas okružuju;

• Učešće u razvoju zajednice i ribarstva kao industrije.

 

Kvalitet naših proizvoda nam je na prvom mjestu, pa veliku pažnju posvećujemo uvođenju novih i neprekidnom unapređenju postojećih proizvodnih standarda.

 

U cilju nam je da uspostavimo dugotrajnu saradnju sa našim komitentima koja će biti zasnovana na povjerenju i profesionalizmu.

 

Ekonomska misija Tropic ribarstva jeste da postigne održiv profit i da konstantano razvija tržišne pozicije i prepoznatljivost, kako na lokalnom, tako i na izvoznom tržištu. Želimo da svim našim zaposlenima obezbijedimo sigurnost i pozitivan radni ambijent sa snažnim akcentom na timski rad i sa otvorenim mogućnostima za lični i profesionalni razvoj.

 

Društvena misija Tropic ribarstva je aktivno učešće u unapređenju zajednice u kojoj poslujemo sa akcentom na razvoj ruralnih područja u Bosni i Hercegovini. Nastojimo da nesebično dijelimo svoje znanje u proizvodnji ribe sa svim institucijama i pojedincima koji mogu uticati na razvoj akvakulture u BiH.

 

Ekološka misija Tropic ribarstva je zalaganje za očuvanje okoline usmjereno na smanjenje otpada i borbu protiv zagađenja prirode, naročito rijeka i jezera u Bosni i Hercegovini.

 

Osnovni podaci

Istorijat

Zapošljavanje

footer1